Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih

BIBLOS

Spletni portal Biblos ponuja elektronske knjige, ki si jih lahko izposodite s svojimi napravami (e-bralniki, pametnimi telefoni, tablicami in računalniki). V juniju 2017 je portal doživel prenovo, novosti pa je bil zlasti deležen način prijave, ki je sedaj enostavnejši.

Naši člani se lahko v Biblos prijavite na dva načina:

 - Vpis svojih knjižničnih podatkov: akronim naše knjižnice (SIKPIR) +vpisna številka ter geslo, ki ste ga prejeli za Mojo knjižnico ob vpisu. Primer: če je vaša številka izkaznice 1234 in geslo za Mojo knjižnico "piran", se prijavite z uporabniškim imenom SIKPIR1234 in geslom "piran". V kolikor gesla za Mojo knjižnico niste prejeli, ali ste ga pozabili, se oglasite v knjižnici in dodelili vam bomo novo.

 - Ustvarite si lahko svoj Biblos račun, kar priporočamo, saj omogoča še enostavnejšo uporabo in tudi nakup e-knjig. Več na: https://www.biblos.si/postani-uporabnik

V primeru, da imate svoj tablični računalnik ali pametni telefon, v GooglePlay trgovini (za Android naprave) in v AppStore (za Apple naprave) poiščite brezplačno aplikacijo Biblos.

V primeru težav pri uporabi portala Biblos je na voljo tudi pomoč na njihovi spletni strani (https://www.biblos.si/kako-deluje), lahko pa se oglasite tudi v naši knjižnici.

 

Kliknite sem za dostop do portala biblos.

 

Dodatne informacije o pogojih izposoje e-knjig:

  • Izposodite si lahko do štiri knjige hkrati.
  • Čas izposoje e-knjig je 14 dni brez možnosti podaljšanja.
  • Zamudnina se ne obračuna, saj se po 14 dneh možnost prebiranja e-knjige na vaši napravi ustavi.
  • Rezervacije že izposojenih e-knjig trenutno še niso možne.
slovensko italiano
2019 © Mestna knjižnica Piran | O spletni strani