Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih

Točka VŽU

Projekt Center vseživljenjskega učenja Obalno-kraške regije

Konec leta 2005 se je 9 ustanov na Obali in Krasu povezalo v Center vseživljenjskega učenja Obalno-kraške regije, ki ga sofinancirata Ministrstvo za šolstvo in šport in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Ljudska univerza Koper in partnerji - Društvo Pristan - Univerza za tretje življenjsko obdobje Koper, Kosovelova knjižnica in Ljudska univerza Sežana, Mestna knjižnica Izola, Mestna knjižnica Piran ter Osnovna šola Antona Ukmarja, Osrednja knjižnica Srečka Vilharja in Regionalni razvojni center v Kopru - so v preteklih letih svoje dejavnosti nadgradili; nastale pa so tudi nove javno dostopne točke z novimi vsebinami.

Tudi Mestna knjižnica Piran predstavlja Točko vseživljenjskega učenja. V kotičkih za samostojno učenje, ki omogočajo uporabnikom knjižnice brezplačno e-izobraževanje, se lahko učite tujih jezikov z multimedijskimi gradivi, ki jih dobite v knjižnici, dostopate do svetovnega spleta, pišete seminarske naloge, diplomska dela, prošnje za delo itd. 

 

slovensko italiano
2020 © Mestna knjižnica Piran | O spletni strani