Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih

Ponudba

Uporaba informacijske tehnologije v knjižnici
Izobraževanje, ki ga izvajamo individualno ali v manjši skupini, je namenjeno predvsem začetnikom na področju uporabe informacijske tehnologije in daje poudarek tistim vsebinam, ki vam omogočajo bolj samostojno uporabo knjižnice, kot je npr. iskanje gradiva po elektronskem katalogu COBISS, uporaba storitev Moja knjižnica in drugih baz podatkov (IUS-INFO, EBSCO host itd.), naučite pa se lahko tudi uporabljati internet in elektronsko pošto. Kako uporabljati spletni katalog za iskanje, podaljševanje in naročanje gradiva, vam pokažemo že ob prvem obisku.

Vodeni ogledi
Za hitrejšo in boljšo uporabo knjižnice organiziramo vodene oglede, kjer vam predstavimo naše prostore, storitve, zbirke in katalog. Vsebine sproti prilagajamo vašim željam in potrebam.

Za otroke
Za organizirane obiske otrok pripravljamo različne modele knjižne in knjižnične vzgoje za vse starostne stopnje, pravljične urice za najmlajše, informacijsko opismenjevanje, razstave itd.

Predavanja in delavnice
Knjižnica skrbi  tudi za različna izobraževanja v obliki predavanj in delavnic za otroke in odrasle. Aktualni dogodki so objavljeni na naši spletni strani.

Za informacije in dogovor pokličite ali pišite:

Mestna knjižnica Piran, 05 67 10 873, infopir@pir.sik.si

Enota Lucija, 0590 38 555, infolucija@pir.sik.si

slovensko italiano
2020 © Mestna knjižnica Piran | O spletni strani