Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

Odprti ponedeljek: Kako čustva vplivajo na telo, bolezni in zdravje – Andrej Pešec

Prijetno vabljeni v ponedeljek, 19. 6. 2023, ob 18. uri v Mestno knjižnico Piran, kjer bo Andrej Pešec predaval o vplivu čustev na telo, bolezni in zdravje.

Na predavanju boste spoznali, kako čustva vplivajo na bolezni srca, kože, ščitnice, pljuč, jeter in zakaj nastanejo avtoimunske bolezni, alergije, intolerance, osteoporoza, revma, rak. Spoznali boste idealno dnevno rutino in sprostitvene tehnike ter naravno zdravljenje kroničnih bolezni in težav. Naučili se boste prepoznati sporočila svojega telesa in umetnost transformacije vseh t. i. “negativnih” čustev. Za zaključek pa ugotovili, v čem je skrivnost optimalnega celostnega zdravja.

Predavanje bo vodil Andrej Pešec, univ. dipl. politolog, ki deluje kot celostni psiholog, pedagog, trener in strokovnjak za odnose, vodenje in osebni razvoj. Sodeluje s preko 300 zavodi v Sloveniji in v tujini. Vodil je že več kot 3000 predavanj, za katere so značilni nenavadni praktični primeri, sinteza sodobnih celostnih znanj in motivacijske filozofije.

 

Foto: Andrej Pešec


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja