Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

Lučke v Parku Sonce

Mestna knjižnica Piran vabi k ogledu Lučk v Parku Sonce. Z gledališko – lutkovno – glasbenimi dogodivščinami bomo oživili nov amfiteater v lucijskem Parku Sonce.

Cikel brezplačnih predstav je namenjen otrokom od 3. leta starosti in vsem mladim po srcu.

  • Otvoritev bo v ponedeljek, 11. 7. 2022, ob 20.00 z ekološko predstavo ZADNJI ULOV Gledališča Ane Monro za otroke vseh starosti z igralci na hoduljah.
  • V ponedeljek, 25. 7. 2022, ob 20.00 vabimo k ogledu predstave KAKO JE NASTAL SVET. Interaktivna predstava gledališča LJUD govori o nastanku in koncu sveta ter o možnosti ekološke katastrofe, ki jo povzroča človeštvo.
  • Vedno zabaven Boštjan Gorenc – Pižama bo v sredo, 10. 8. 2022, ob 20.00 predstavil izbor pravljic in pesmic iz svoje ustvarjalne malhe s predstavo PIŽAMA PRIPOVEDUJE.
  • V ponedeljek, 22. 8. 2022, ob 19.00 bo lutkovna predstava NESEM SONČNICO NA RAMI, ki jo je uglasbila lutkarica in glasbenica Nika Solce in temelji na otroški poeziji Srečka Kosovela.
  • V četrtek, 15. 9. 2022, ob 18.00 nam bo večer popestril Tadej Pišek z otroškim kabaretom MEHURČKI. Gledališka predstava je stkana iz poezije Otona Župančiča, ki se prepleta z verzi Tadeja Piška.

Projekt je omogočila Občina Piran, z njim pa smo izkoristili potencial, ki ga Park Sonce nudi kot prostor za kreativno preživljanje prostega časa in v amfiteater pripeljali pester kulturni program. Pridite, veselo, bo!

 

 


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja