Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

”Knjiga na dom” stanovalcem iz Centra starejših občanov v Luciji

Projekt ”Knjiga na dom” izvajamo že nekaj let. Z njim omogočamo dostavo željenega gradiva osebam, ki iz različnih razlogov ne zmorejo obiskati naših knjižnic v Piranu in Luciji. V sodelovanju s Centrom starejših občanov v Luciji smo omogočili, da projekt zaživi tudi za stanovalce centra. Vsako sredo jih bo obiskala naša knjižničarka Tanja, ki bo prinesla knjige, revije in časnike, odnesla že prebrane in brala tistim, ki sami tega več ne zmorejo.

Trenutni seznam gradiva, ki je na razpolago za izposojo, se nahaja na recepciji centra. Stanovalci sporočijo želje na recepciji in prihodnjo sredo prejmejo željeno gradivo. Ker postavljamo oseben pristop na prvo mesto, si lahko stanovalci kljub seznamu izberejo tudi poljubno knjigo, ki jo ima knjižnica v svoji zbirki. Tanja bo osebnim željam z veseljem ustregla in knjigo dostavila takoj, ko bo ta na razpolago.

Storitev ”Knjiga na dom” je povsem brezplačna. Rok vračila je prilagojen uporabniku, zato zamudnine ni. Gradivo se podaljša avtomatično.

Dostop do Knjižnice Lucija (enota Mestne knjižnice Piran) je zaradi bližine parkirnih prostorov, postajališča javnega prevoza in dvigala zelo ugoden tudi za ostale uporabnike. V kolikor pa nas predvsem iz zdravstvenih razlogov ne morete obiskati in želite prebrati dobro knjigo ali prelistati revijo, nas kontaktirajte (05 9095 464 ali infolucija@pir.sik.si) in dogovorili se bomo za obisk.

Zahvaljujemo se Centru starejših občanov Lucija za priložnost in dobro sodelovanje.

IMG 8457 IMG 8463

IMG 8468 IMG 8446

 


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja